Frenyó Zoltán (szerk.): Konzervatív arcképek: L’Harmattan Kiadó – TIT Kossuth Klub Egyesület Budapest, 2021. 520. o. - Sármási, Zoltán (Egyháztörténeti Szemle, 2022)
Frenyó Zoltán Konzervatív arcképek című kötete 74 hazai és külföldi gondolkodó rövid életrajzán, illetve politikai, filozófiai, eszmetörténeti profiljuk megrajzolásán keresztül mutatja be a konzervativizmus eszmerendszerét és annak változásait a XVIII. század végétől a XX. század végéig.