Ács Marianna: Még a kövek is… Nőnevelés a Felsőbaranyai Református Egyházmegye polgári leányiskolájában és internátusában (1916–1948).: Publikon Kiadó, Pécs, 2017. 278 old. - Somodi, Imre (Egyháztörténeti Szemle, 2022)
Recenzió Ács Marianna: Még a kövek is… Nőnevelés a Felsőbaranyai Református Egyházmegye polgári leányiskolájában és internátusában (1916–1948) című könyvéről.